Seite 1 von 1

telnet

Verfasst: 24. Dezember 2016, 14:20
von YO5LD
Hello

I have a problem with the telnet connections.
I am connected to DB0SUE and the RBN telnet. No spots show up on the DXCluster window.
Any solution?

Thanks,
Dani
YO5LD

Re: telnet

Verfasst: 24. Dezember 2016, 15:01
von DL7UCX
Hello Dani,

If you entered an "Offset" in Telnet, change it to 0.
Do you have green check boxes for band and mode in DX cluster window ?

73 Ben

Re: telnet

Verfasst: 24. Dezember 2016, 19:24
von YO5LD
Hello Ben

Thanks for the reply.

I'm using also ver 6.84, also tried in the last version. With no offset obviously.
Could there be any problems how the OS is installed?

Re: telnet

Verfasst: 25. Dezember 2016, 08:45
von DL7UCX
Hello Dani,

Version 6.84 is 5 years old :!:

I can not remember about such a problem.

Please note:
I support only the actual last UcxLog version.
I can not manage support for older versions, this is impossible, sri.

73 Ben